Välj en sida

Äventyr på hästryggen

Upplev det sörmländska landskapet från hästryggen.

Hos oss rider du på basjkirhästar – en ras som är tålig, lugn och stark. Alla är välkomna, vana ryttare som nybörjare – målet är att ha roligt tillsammans. Vi anpassar turen efter din förmåga, så en ridtur kan vara allt ifrån stilla skritt till lite mer fart och fläkt. Boka en tur bara för dig själv eller för en grupp. Läs mer på bastabasjkir.se eller facebook.se/bastabasjkir 08 – 552 414 08 info@bastabasjkir.se

Upplev det sörmländska landskapet från hästryggen.

Hos oss rider du på basjkirhästar – en ras som är tålig, lugn och stark. Alla är välkomna, vana ryttare som nybörjare – målet är att ha roligt tillsammans. Vi anpassar turen efter din förmåga, så en ridtur kan vara allt ifrån stilla skritt till lite mer fart och fläkt. Boka en tur bara för dig själv eller för en grupp. Läs mer på bastabasjkir.se eller facebook.se/bastabasjkir 08 – 552 414 08 info@bastabasjkir.se